Begeleide fietstour: Silver & River Tour

Tour vertrekt in Gouda

Prijs per persoon - o.b.v. 8 personen

43,75
  • 6 - 8 uur
  • Engels - Nederlands - Duits
  • 40 km

Beschrijving

Fiets met ons mee langs de pittoreske Vlist op weg naar de Zilverstad Schoonhoven en de historische vestingstad Nieuwpoort.


Route

route-silver-n-river

Wanneer we de Markt in Gouda achter ons laten, fietsen we als snel langs een van de meest pittoreske stukjes Nederland: de Vlist. Deze kronkelige rivier vormt de oostelijke grens van de Krimpenerwaard.

route-silver-n-river02

Na een tijd genoten te hebben van de prachtige vergezichten, komen we aan in Schoonhoven, de zilverhoofdstad van Nederland. We verkennen het historische stadscentrum en je kunt hier wat tijd doorbrengen om te winkelen (juweliers in overvloed!) of iets te nuttigen. Na de lunch steken we de Lek over met het veerpont richting Nieuwpoort. Dit is een van de kleinste vestingsteden van Nederland. Nieuwpoort speelde een belangrijke rol in de Oude Hollandse Waterlinie. Dit was een verdedigingssysteem met water als belangrijkste wapen.

route-silver-n-river03

Na weer de rivier te zijn overgestoken, springen we op onze fietsen en verkennen de prachtige Krimpenerwaard. We bewonderen de vele boerderijen, de een nog groter dan de andere. Mogelijk stoppen we ook bij een kaasboerderij (optionele activiteit). Via diverse polderweggetjes komen we terug in Gouda, waar onze tour eindigt op de Markt.


Deze tour is inclusief
  • Fietshuur (gewone fiets)
  • Veerpont Schoonhoven - Nieuwpoort - SchoonhovenOptionele activiteiten (niet bij de prijs inbegrepen)
  • Kaasboerderij - rondleiding door de boer (1 uur). Afhankelijk van dag en tijdstip leidt de boer(in) jullie rond! Leer alles over het kaasmaken en bewonder de koeien van dichtbij! Informeer naar de mogelijkheden en kostenDeze tour is exclusief
  • Lunch, eten en drinkenPrijzen voor privétours
Groepsgrootte Prijs (totaal)
2 €175
3 €185
4 €220
Meer dan 4 Reken €32,50 per persoon extra


Prijzen voor geplande tours

Deze tour kan alleen als privétour worden geboekt.De tocht op je eigen fiets rijden?

Als je je eigen fiets meeneemt krijg je 8 euro korting!Andere opties zoals e-bikes

Deze vind je hier.
PlanningBoek je tour op aanvraag, neem contact met ons op via ons contactformulier!