Begeleide fietstour: Reeuwijkse Plassen Fietstocht

Tour vertrekt in Gouda

Prijs per persoon - o.b.v. 8 personen

25,63
  • 2 uur
  • Engels - Nederlands - Duits
  • 20 km

Beschrijving

Bezoek samen met ons de wonderschone Reeuwijkse Plassen en ervaar een puur stukje Holland, waar de tijd even stil lijkt te staan. Met deze fietstour door dit prachtige gebied, kom je op plekken waar auto's niet komen en Google Maps de weg kwijt raakt.


Route

route-lake-tour

Op slechts een steenworp afstand van Gouda liggen de Reewijkse Plassen! De plassen zijn een voorbeeld van de manier waarop de Nederlanders hun land hebben 'gecreëerd'. Met de turfwinning in dit gebied kon de honger naar brandstof van de Goudse fabrieken en brouwerijen worden gestild. Gevolg van de turfwinning was dat het land begon in te klinken en te zakken. Op veel plekken in Nederland zijn deze veenplassen drooggemalen. Echter in Reeuwijk liep het anders: nu vind je hier een adembenemend stukje natuur met talloze watervogels!

guided-bike-tour-rottemeren

We steken kleine ophaalbruggetjes over en passeren stille weggetjes, een adembenemende ervaring! Vergeet niet je zwemspullen mee te nemen :) Deze tour eindigt weer in de binnenstad van Gouda, waar we je de hoogtepunten van deze historische stad laten zien.

guided-bike-tour-rottemeren
Deze tour is inclusief
  • Fietshuur (gewone fiets)
Deze tour is exclusief
  • Lunch, eten en drinken
Prijzen voor privétours
Groepsgrootte Prijs (totaal)
2 €90
3 €100
4 €105
Meer dan 4 Reken €25 per persoon extraPrijzen voor geplande tours

€25 per persoonDe tocht op je eigen fiets rijden?

Als je je eigen fiets meeneemt krijg je 8 euro korting!Andere opties zoals e-bikes

Deze vind je hier.
Planning