E-chopper Gouda - Kinderdijk

Gouda, Klein Amerika 24

Prijs per persoon - o.b.v. 8 personen

83,25
  • 6 uur
  • Engels - Nederlands - Duits
  • 60 km

Beschrijving

Stap op een E-Chopper of E-Fatbike van E-Chopper Gouda en beleef het Groene Hart op een unieke manier! Coronaproof, duurzaam en fun.


Gouda- Vlist – Schoonhoven – Kinderdijk. Tijdens deze prachtige tour met gids van ongeveer 60 kilometer geniet je van de mooiste uitzichten op het Hollandse platteland! Vanuit Gouda rijden we via idyllische polderweggetjes naar de zilverstad Schoonhoven. De E-Chopper brengt je zelfs het water over, weliswaar met de pont, maar toch! De 19 molens van Kinderdijk, gelegen in de Alblasserwaard, zijn het hoogtepunt van deze route. Samen met onze gids bewonderen we ze van dichtbij. Wist je dat ze sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst staan? Onderweg stoppen we natuurlijk bij een picknickplaats of restaurantje! Op onze terugweg rijden we door de schilderachtige Krimpenerwaard, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.


E-Chopper Gouda Kinderdijk


Praktisch:

- Een E-Chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets, met een stoer uiterlijk dat is gebaseerd op de Harley Davidson.

– Voor het besturen van een E-Chopper ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.

– Voor de E-Fatbike geldt een minimumleeftijd van 14 jaar en is geen rijbewijs nodig.

E-Chopper-tour-Gouda

Prijzen en boeken:

- De huur van de E-Chopper kost €59,50 per persoon, voor een rit van 6 uur.

- De begeleiding van een gids kost €190,= per groep, voor een rit van 6 uur.

- Deze tour kun je boeken via ons (boekingsformulier) of via E-Chopper GoudaE-Chopper-tour-Gouda


Planning


Deze E-Chopper-tour is op aanvraag te boeken, neem contact met ons op!